ALGEMENE VOORWAARDEN

  1. Foto's gemaakt door Lachjes & Vlagjes kunnen allen tijden gepubliceerd worden op onze website, blog en sociale media (facebook, instagram,...). Indien u dit niet wenst, gelieve ons hiervan op de hoogte te brengen via mail.

  2. De boeking van een huwelijksreportage bij Lachjes & Vlagjes is definitief na de goedkeuring van de offerte. Een fotosessie kan geannuleerd worden tot de dag voorafgaand aan de geplande sessie. Bij annulatie op de dag van de sessie zelf, zal een annulatiekost van 50€ aangerekend worden.

  3. Bij belet/ziekte van de fotograaf op de afgesproken datum, wordt andere fotograaf gezocht die een gelijkaardige stijl hanteert. 

  4. Lachjes & Vlagjes behoudt het recht de sessie te annuleren indien niet aan de gevraagde acties en voorbereiding vanwege de klant werd voldaan.

  5. De prijzen kunnen elk moment worden aangepast. De prijs voor een reportage die de klant krijgt op het moment van de boeking, blijft echter ongewijzigd ongeacht eventuele prijsstijgingen.

  6. Het geleverde aantal foto's varieert naar gelang de duur van de reportage en andere variabelen, en kan dus onmogelijk vooraf vastgelegd worden.

  7. Uit alle gemaakte foto's maakt de fotograaf een selectie. Deze foto's worden vervolgens bewerkt in de stijl van de fotograaf. De foto's die de selectie niet haalden en de onbewerkte foto's kunnen onder geen beding verkregen worden. Andere bewerkingen van de geselecteerde foto's kunnen verkregen worden op aanvraag.

  8. Een fotoreportage van Lachjes & Vlagjes wordt beschouwd als een artistiek werk en is onderhevig aan auteursrechten. De foto's blijven eigendom van Lachjes & Vlagjes. Bij volledige betaling van de reportage en usb, koopt de klant het recht om de foto's te printen en publiceren voor persoonlijke doeleinden. 

  9. In de prijs is een galerij met een groot deel van de foto’s in klein formaat inbegrepen. Deze foto’s zijn beschermd met een watermerk en mogen enkel in die staat hergebruikt worden. Indien ze gepost worden op Facebook of andere sociale media, mag het watermerk er onder geen beding afgesneden worden. Deze foto’s in groot formaat zonder watermerk mogen niet gepubliceerd worden op sociale netwerksites.

  10. Het ontwerp van grafisch werk (uitnodigingen, lay-out fotoboek, kaarten e.d.) moet steeds betaald worden, ook als het werk niet gedrukt wordt.